Smulkus drabužių taisymas

  • Smulkus drabužių taisymas
    Smulkus drabužių taisymas, kad dėvėtusi puikiai

Įmonėje JUVIDĖ atliekamas smulkus drabužių taisymas. Tai gana populiari paslauga greitai besisukančiame pasaulyje.

Atnešti valymui drabužiai dažnai turi įvairių defektų. Mes galime pakeisti pamušalą ar užtrauktuką, palenkti drabužio apačią ar rankoves, paplatinti ar susiaurinti juosmenį, sutvarkyti skeltuką.
Ši paslauga taupo laiką, nes nebereikia ieškoti siuvėjų, o paliktą valymui drabužį klientas atsiima jau sutvarkytą.
UAB JUVIDĖ specialistų potencialas itin didelis! Mus visada žavi klientų idėjos, todėl įgyvendiname įvairius drabužių sutvarkymo pageidavimus ! Mūsų meistrai, taisydami drabužius, dirba su visais gaminių ir audinių tipais. Mes garantuojame individualų požiūrį ir maksimalų dėmesį kiekvienam klientui, atsižvelgiame į jūsų aprangos stilių. Užtikriname, kad būsite patenkinti savo rūbais po smulkaus jų taisymo.

Smulkus drabužių taisymas

 

Su malonumu imsimės nedidelio jūsų drabužių taisymo darbų. Jei nesate pasirengęs atsisakyti mėgiamo aprangos daikto dėl nedidelio defekto, susisiekite su mumis. Tikriems profesionalams neįmanomos užduotys neegzistuoja. Mes suprantame, kad siūlių sustiprinimas, kilpos atkūrimas, sagų prisiuvimas nėra sudėtinga užduotis, bet tai užima laiko, kurio žmonėms dažnai trūksta.
Atsisakykite šių rūpesčių ir patikėkite tiems, kurie žino, kaip tai yra daroma. UAB JUVIDĖ patyrusiems specialistams yra lengva pašalinti drabužių defektus.
Mūsų specialistai kiekvienam klientui, užsakančiam valymo paslaugas, siūlo profesionalias konsultacijas apie drabužių priežiūrą. Mes atsakome į visus Jūsų klausimus, pateikiame informaciją apie kainas bei paslaugos atlikimo terminus.

Jeigu jums reikalingas skubus, smulkus drabužių taisymas, galite gauti visą reikiamą informaciją parašę šios svetainės užklausos laukelyje arba paskambinę telefono numeriu: 8 41 552908.

 

JUVIDĖ – Premium klasės smulkus drabužių taisymas.